Samuelin Poloneesin yhteissoitto rajattu

SottiisiMoves & Samuelin Poloneesi Tampereella 16.-18.10.2020

Maaliskuulta peruttu Samuelin Poloneesi järjestetään tiiviimmässä muodossa 16.-18.10.2020 SottiisiMovesin yhteydessä Tampereella!

Pelimanniyhtyeille on nyt mahdollisuus ilmoittautua toukokuun aikana esiintymään tapahtumaan. Pahoittelemme tiukkaa ilmoittautumisaikataulua!

Tarjolla on seuraavanlaisia esiintymistilaisuuksia Tampere-talossa:
Perjantaina 16.10. aulasoittoja tai tanssisoittoja
Lauantaina 17.10. aulasoittoja, konserttiesiintymisiä tai tanssisoittoja
Sunnuntaina 18.10. aulasoittoja, esiintyminen Pelimanniparaatissa ja Pelimanniparaatin yhteissoitossa

Ilmoittauminen on päättynyt. Voit tiedustella esiintymismahdollisuuksista: tuottaja(ät)kansanmusiikkiliitto.fi

Pelimanneille majoittumis- ja ruokailupaketit:
Suomen Kansanmusiikkiliiton kautta SottiisiMovesiin ilmoittautuneet pelimannit saavat SottiisisMoves-passin korvauksetta. Yhteisruokailun hinta 8,50 e ja yhteismajoitus 20e/ yö ja 35e/ kaksi yötä sisältäen aamupalat.

Myös hotellimajoitusta SottiisiMoves-hinnoin jotka löytyvät Sottiisin sivuilta, koodin saa ilmoittauduttuasi.

Lisätietoa SottiisiMovesista ja hotellipaketeista: sottiisi.net

Tule ihmeessä mukaan!