Vahervuo Sini & Lampela Titta: Pieni nokkahuilukirja – nokkisalkeet kaikenikäisille

Suomen Kansanmusiikkiliitto » Nettiputiikki » Soitto- ja rakennusoppaat » Vahervuo Sini & Lampela Titta: Pieni nokkahuilukirja - nokkisalkeet kaikenikäisille

Harvaan soittimeen on suomalaisilla yhtä läheinen suhde kuin nokkahuiluun. Harva soitin on myöskään historian saatossa löytänyt paikkansa sekä renessanssin, barokin ja nykyajan taidemusiikkisoittimena että ristiriitaisin tuntein kohdattavana pakollisena koulusoittimena. Kuten useimmat soittimet, nokkis on yhtaikaa sekä helppo alkeissoitin että vaativa sooloinstrumentti.

Pieni nokkahuilukirja – nokkisalkeet kaikenikäisille on kattava perusteos, joka sopii opetuskäyttöön kaikenikäisille, myös peruskouluihin. Kirja on myös pieni aarreaitta kaikille musiikinhistoriasta kiinnostuneille. Lisäksi kirja sisältää    katsauksen tavallisten suomalaisten nokkahuilukokemuksiin, joista ei huumoriakaan puutu.

Sini Vahervuo (s. 1984) on nokkahuilutaiteilija, joka opettaa pääinstrumenttiaan muun muassa Tampereen Musiikkiakatemiassa ja Käpylän musiikkiopistossa. Hän toimii myös aktiivisesti elävän konserttitradition edistämiseksi. Opetustyössään hän huomioi erilaiset oppijat ja eri-ikäisten oppimisprosessit.

Titta Lampela (s. 1969) toimii peruskoulun musiikinopettajana ja on perehtynyt nokkahuilun ohella kaikkiin muihinkin kouluopetuksessa hyödynnettäviin soittimiin. Musiikinopettajana hän kokee tärkeimmäksi tehtäväkseen etsiä jokaiselle avaimet musiikin iloon ja oppimiseen. Opetustoimensa ohella hän toimii yhtyelaulajana.

 

Julkaisija: Aviador 2018


Koodi: 978-952-70634-6-0
Julkaisuvuosi: 2018
Tuotteen tyyppi: Kirja
Tuotetta ei ole varastossa

Hinta / Price: 34,50€