Frigg: Nuottikirja – Sheet Music

Suomen Kansanmusiikkiliitto » Nettiputiikki » Laulu- ja nuottikirjat » Frigg: Nuottikirja - Sheet Music

Frigg-yhtyeen ensimmäinen nuottikirja. Mukaan on valikoitunut yhtyeen tähänastisista ohjelmistosta kotimusisointiin, opetuskäyttöön sekä jamitteluun sopivimmat sävelmät. Nuotinnoksissa on pyritty selkeyteen ja käytännöllisyyteen. Näin ollen Friggin esittämistä versioista on kirjan nuotinnoksiin poimittu melodia ja toinen ääni, perussointukierto sekä olennaisimmat korut ja jousitukset. Muutaman kappaleen kohdalla merkittävimmät rakenteelliset seikat on kirjoitettu nuotteihin.

Fjig / Bussen / Cross-Country (RIL) / Deep Water / Eräänä Kauniina Päivänä / Eliaxen Speli / Jepuan Marssi / Fantomen / Friggin' Polska / Jokijenkka / Kenkkuni / Pikkuni / Keidas / Norsken / Nuorten Miesten Speli / Nopeggios Waltz / Potatisvalsen / RajRajRaj / Return From Helsinki / Vänkärin Polska / Tasajalka-Salminen / Vonkaus / Yöjuoksuvalssi

Julkaisija: Frigg


Koodi: 6430011000227
Julkaisuvuosi: 2019
Tuotteen tyyppi: Kirja
Tuotetta on varastossa

Hinta / Price: 20,00€

Kansanmusiikkiliiton kauppa on Kaustinen Folk Music Festivalilla 8.-14.7. Folk Shopissa. Sen jälkeen toimisto lomailee ja puramme Kaustisen myyntejä sen jälkeen. Voit tilailla tuotteita sähköpostilla toimisto@kansanmusiikkiliitto.fi ja laitamme niitä postiin jos pistäydymme välillä toimistolla. Pyrimme saamaan kaupan auki 15.8. viimeistään.