Martikainen Jarkko & Haaga Folk Machine: Ovelat jalat

Suomen Kansanmusiikkiliitto » Nettiputiikki » Äänitteet » Martikainen Jarkko & Haaga Folk Machine: Ovelat jalat

YUP:n laulajana tunnetuksi tulleella Jarkko Martikaisella on monta rautaa tulessa, yksi kuumimmista epäilemättä yhteistyö helsinkiläisen Haaga Folk Machine -kolmikon kanssa. Martikainen ja Haaga Folk Machine julkaisevat yhteisen EP:n keväällä 2017.

”Haaga Folk Machine on kolmen nuoren miehen virtuoosista folkremellystä parhaimmillaan. Viulu-harmoni-kitara/laulu-trio leikkaa kelttimelodioista Perhonjokilaakson perinteeseen ja raikulirockiin silmänräpäyksessä” - (Tero Hautamäki, Pohjalainen)

Pääsiäissaarien viimeinen puu / Meitä odotellaan mullan alla / Wallengrenin kuolinvuode / Askon kolmirivinen / Loppusijoituspaikka

Julkaisija: Lusti Music & Arts Oy

Koodi: LustiEP001
Julkaisuvuosi: 2017

Suomen Kansanmusiikkiliiton Putiikki on kiinni Kaustisen myynnin inventaarin ja kesälomien vuoksi 16.7.-1.9.2017. Voit kysellä tuotteita ostettavaksi sähköpostilla: toimisto@kansanmusiikkiliitto.fi. Tarkistelemme viestejä toimistolla ollessamme.