Markojuhani Rautavaara: III

Suomen Kansanmusiikkiliitto » Nettiputiikki » Äänitteet » Markojuhani Rautavaara: III

Markojuhani Rautavaara (s. 19. heinäkuuta 1960 Helsinki) on suomalainen lauluntekijä, muusikko, äänitaiteilija, soitinrakentaja ja musiikkiohjaaja. Hän esiintyy aktiivisesti sekä trubaduurina että yhtyeensä Rautavaara & Teräskielet säestyksellä.

"Kolmonen oli kivuttomasti syntynyt levy. Sitä tehdessä ei tarvinnut oikeastaan edes pöytälaatikoista tonkia piisejäkään, vaan uutta materiaalia piisasi. Ainoastaan Mutsi ei diggaa -käännös on vanhempaa perua. Sitä soitettiin jo Capacalan aikoina. Siitähän on toinenkin suomennos olemassa. Raittisen Jussi on tehnyt sen aikoinaan nimellä Muori ei siedä musaa tuvassaan. Viime kesänä me oltiin keikalla semmoisessa piknikkonsertissa, jossa oli Jussikin esiintymässä. Heitettiin sitten kimpassa noi kummankin käännökset. Ensin Jussin sanoilla ja sitten nostettiin sävellajia ja siirryttiin mun versioon. Se oli hauskaa. Tärkeään asemaan tän levyn teossa nousi Tekosyyttömät. Se on loistava bändi. Jos on mahdollisuus mennä katsomaan keikalta, niin kannattaa mennä. Niillähän ei esimerkiksi ole bassaria ollenkaan, kun ne kolmestaan esiintyy. Ne käyttää isotomia bassarina."

1. Aika kultaa / Espoo
2. Jos
3. Kaupungista kaupunkiin
4. Turkkilaisessa tupakkakaupassa
5. Wallander
6. Jukkapalmu
7. Päästä pois
8. Saniaissaari
9. Mutsi ei diggaa
10. Haitinalmikki
11. Laita vahvistin
12. Soittokavereita
13. Viimeisen virran soutaja

Julkaisija: Turenki Records


Koodi: TurenkiCD-14200-2
Julkaisuvuosi: 2010
Tuotteen tyyppi: CD
Tuotetta on varastossa

Hinta / Price: 10,00€

Kansanmusiikkiliiton kauppa on Kaustinen Folk Music Festivalilla 8.-14.7. Folk Shopissa. Sen jälkeen toimisto lomailee ja puramme Kaustisen myyntejä sen jälkeen. Voit tilailla tuotteita sähköpostilla toimisto@kansanmusiikkiliitto.fi ja laitamme niitä postiin jos pistäydymme välillä toimistolla. Pyrimme saamaan kaupan auki 15.8. viimeistään.