Löytty Jaakko & Selloduo Varonen: Yhteistä tietä

Suomen Kansanmusiikkiliitto » Nettiputiikki » Äänitteet » Löytty Jaakko & Selloduo Varonen: Yhteistä tietä

Yhteistä tietä -levyllä esiintyvät Jaakko Löytty, kitara ja laulu, Anna-Maaria Varonen, sello ja laulu, sekä Olli Varonen, sello. Lyömäsoittimia soittaa muutamalla kappaleella Seppo Rauteva. Kaikki levyn sovitukset ovat Jaakon ja Varosten laatimia. Äänitykset ja miksauksen on tehnyt Mikko Murtoniemi.

Yhteistä tietä -levy tuo suomalaiseen musiikkikenttään jotakin uutta ja ennen kuulematonta. Siinä lyövät kättä gospelmusiikki ja akustisin soittimin esitetty konserttimusiikki. Myös Siionin virret ovat vahvasti esillä. Mukana on mm. Jaakko Löytyn suosituimmaksi lauluksi äänestetty Kahden maan kansalainen.

Jo levytystä edeltäneet konsertit todistivat sen, että kyseessä on innovaatio, joka tavoittaa ja kiinnostaa useita erilaisia kohderyhmiä. Siitä ovat kiinnostuneet Jaakko Löytty -fanit ja klassisen musiikin kuluttajat. Konsertit todistivat myös yleisön varauksettoman tyytyväisyyden, joten samaa palautetta voi hyvällä syyllä odottaa myös levyn kuuntelijoilta.

Herra, kuule / Introduzione / Ääni huutaa / On vääryydellä valta / Vanhurskas Herra / Herra, siunaa kotia / Yhteistä tietä / Song of the Birds / Taivaan lintu / Vettä virtaavaa / Lahjalaulu / Kaksitoista lintua / Kahden maan kansalainen / Käy, Herra meitä siunaamaan

Julkaisija: Herättäjä-Yhdistys


Koodi: HYCD-038
Julkaisuvuosi: 2018
Tuotteen tyyppi: CD
Tuotetta on varastossa

Hinta / Price: 22,00€

Kansanmusiikkiliiton kauppa on Kaustinen Folk Music Festivalilla 8.-14.7. Folk Shopissa. Sen jälkeen toimisto lomailee ja puramme Kaustisen myyntejä sen jälkeen. Voit tilailla tuotteita sähköpostilla toimisto@kansanmusiikkiliitto.fi ja laitamme niitä postiin jos pistäydymme välillä toimistolla. Pyrimme saamaan kaupan auki 15.8. viimeistään.