haapoja & illmari kollektiivi: Uusi maailma

Suomen Kansanmusiikkiliitto » Nettiputiikki » Äänitteet » haapoja & illmari kollektiivi: Uusi maailma

haapoja & illmari kollektiivi yhdistää uutta ja vanhaa kansanmusiikkia räppiin,
konekomppeihin ja nyky-Helsingin äänimaisemiin. Kollektiivin debyyttilevy Linnut palaa julkaistiin huhtikuussa 2015. Verevää räp-riimittelyä ja vapaamittaisempaa kaupunkirunoutta vuorottelevalla Uusi maailma -levyllä soivat jouhikot, harmooni ja kansanlaulut yhdessä Kalasataman rakennustyömaan, talvisen Vanhankaupunginlahden sekä muun muassa japanilaisten perinnesoitinten taishōgoton ja shamisenin kanssa.
mikkohaapoja.net/kollektiivi

laulu, jouhikko, koneet – Mikko H. Haapoja
rap, spoken word – illmari
laulu, perkussiot – Amanda Kauranne
harmooni, piano – Lukas Kristo

Julkaisija: Mikko H. Haapoja

Koodi: HAACD02
Julkaisuvuosi: 2017

Kansanmusiikkiliiton kauppa on Kaustinen Folk Music Festivalilla 8.-14.7. Folk Shopissa. Sen jälkeen toimisto lomailee ja puramme Kaustisen myyntejä sen jälkeen. Voit tilailla tuotteita sähköpostilla toimisto@kansanmusiikkiliitto.fi ja laitamme niitä postiin jos pistäydymme välillä toimistolla. Pyrimme saamaan kaupan auki 15.8. viimeistään.