Alice Aloof: Manic Birds Get No Sleep

Suomen Kansanmusiikkiliitto » Nettiputiikki » Äänitteet » Alice Aloof: Manic Birds Get No Sleep

Folk, blues, roots. Siinä Alice Aloofin perusta. Tahdomme seistä omilla jaloillamme ja tehdä asiat omalla tavallamme, huomioiden kuitenkin nykymusiikille asetetut vaatimukset. Alice Aloof koostuu laulajasta, kitaristista ja basistista. Vähäinen musiikillisten elementtien määrä pakottaa meidät keskittymään kappaleen avaintekijöihin, sen sijasta että musiikki piilotettaisiin äänivallin taakse. Yritämme luoda vähillä elementeillä suurta soundia.

Muusikot: Liisa Oikari (laulu ja lyömäsoittimet), Kaj Storås (kitarat), Ville Heiskanen (basso ja banjo)

Manic birds get no sleep / Roots / Irrationality / Queen of the wild boar / Nightingale and the weaver

Julkaisija: Alice Aloof 2010.

Koodi: alice1
Julkaisuvuosi: 2010

Hei Suomen Kansanmusiikkiliiton kauppa on suljettu kesäloman ajaksi. Auki taas 23.7. Hyvää kesää! This shop is cloced during summer holidays. It will be open again 23.7. Have a nice summer!