Mallusjoen pikkaraiset

Suomen Kansanmusiikkiliitto » Nettiputiikki » Äänitteet » Mallusjoen pikkaraiset

Sekakuoro Mallusjoen Pikkaraiset on matalan kynnyksen kuoro, joka tuottaa ilmoille suurella ilolla ja innolla pääasiassa kansanlaulujen genreen luokiteltavaa musiikkia. Kuoro syntyi maaliskuussa 2015, kun aikuisikään ehtineet kyläläiset halusivat alkaa tehdä jotain leppoisaa ja rentoa yhdessä. Kuoronjohtajaksi saatiin Pukkilan oma mahtimies runolaulaja Taito Hoffrén, joka on paras mahdollinen henkilö johtamaan persoonallisella tavallaan moniäänistä kuoroa.

Pikkaraisten ohjelmisto koostuu pitkälti hyvin persoonallisista kansanlauluista, joista useita ei ole aiemmin kuultu koko Suomen maassa tai edellisestä esityksestä on aikaa toistasataa vuotta. Kuoron voi tilata esiintymään sekä iloisiin että vakavahenkisempiin isoihin tai pieniin juhliin ja tapahtumiin. Ohjelmistosta löytyy myös lastenlauluja ja myöskin erittäin suosittu "tuhmien" laulujen setti, joka soveltuu hyvin aikuisväen illan viettoihin.

Tuhmista lauluista on tehty levy! Suurin osa kappaleista on kansanlauluja. Taito Hoffren on kolunnut arkistoäänitteitä, joista kappaleet ovat valikoituneet. Osa on vähemmän tuttuja, kaikista tunnetuin lienee Rauli "Badding" Somerjoenkin levyttämä Palpan killi.

Taivas on sininen ja valkoinen / Tukkipoika / Markkinalaulu / Karvate / Pullolaulu / Mamman sänky / Minun kaverilla / Palpan killi / Viisitoistavuotiaana / Erikoinen tapaus / Kakstoista likkaa / Mallusjoen pikkaraiset / Mies, nainen ja kunnanlääkäri

Julkaisija: Mallusjoen Nuorisoseura ry 2018


Koodi: MNS001
Julkaisuvuosi: 2018
Tuotteen tyyppi: CD
Tuotetta on varastossa

Hinta / Price: 20,00€

Loading Päivittää