Esiintymistaidon työpaja soittajille 23.-24.9.2017

Esiintymistaidon työpaja soittajille 23.-24.9.2017
Paikka: Päivölän virkistyskoti, Taivaantie 41, Nummela
Maksu: 145€ tai 175€
Ilmoittautuminen: 31.8.2017 mennessä

Esiintymistaidon työpajassa harjoitellaan esiintymistilanteita rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä. Viikonloppukurssi sisältää luentoja, ryhmätyöskentelyä sekä yhdessä soittamista ja esiintymistä.

Työpaja on suunnattu aikuisille ja nuorille musiikin harrastajille. Kurssilla käsitellään stressinhallintaa, läsnäolon merkitystä sekä erilaisia rentoutumistekniikoita ja esitykseen valmistautumista.

Kouluttajina toimivat esiintymisvalmennukseen ja improvisointiin erikoistunut Sibelius-Akatemian lehtori Erja Joukamo-Ampuja sekä monitaiteinen muusikko ja pedagogi Maija Karhinen-Ilo.

Koulutuksen hinta:

  • 175 € täysihoidolla – hintaan sisältyy opetus, majoitus, aamupala, iltapala, 2 x lounas, päivällinen ja 2 x päiväkahvi
  • 145 € ilman majoitusta – hintaan sisältyy opetus, 2 x lounas, päivällinen ja 2 x päiväkahvi

Kurssimaksuun voi hakea  maahanmuuttajille, työttömille ja eläkeläisille tarkoitettua 50 euron opintosetelietua. Jos haet opintosetelietua, laskutamme kurssin vasta kun hakemus on käsitelty, joten sitä ei makseta Holvissa ilmoittautumisen yhteydessä. Olemme yhteydessä kaikkiin opintosetelietua hakeneisiin sähköpostitse.

Lisätiedot: pekka.kinnunen@kansalaisfoorumi.fi ja eija.majoinen@kansalaisfoorumi.fi

Koulutus järjestetään yhteistyössä Suomen Kansanmusiikkiliiton, Suomen Puhallinorkesteriliiton ja Kanteleliiton kanssa.

Kansalaisfoorumin peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kurssille perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu, ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta tai todistusta ylivoimaisesta osallistumisesteestä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://kansalaisfoorumi.fi/tapahtuma/esiintymistaidon-tyopaja/

Takaisin edelliselle sivulle