Tuuren perilliset: Satakielen polkka

Suomen Kansanmusiikkiliitto » Nettiputiikki » Äänitteet » Tuuren perilliset: Satakielen polkka

Tuuren perilliset on pohjoissavolaisista pelimanniesta koottu ryhmä, joka perustettiin Siilinjärvellä järjestettävän Siilifolkin "edustusjoukkueeksi" talvisille Folklandia-risteilyille. Se on erikoistunut soittamaan nimenoammn mestaripelimanni Tuure Niskasen ohjelmistoa, jonka yhtyeeseen kuuluva viulisti Anna Janka-Murros on nuotintanut uudelleen.

Tälle levylle nimensä antanut Satakielen polkka oli yksi Tuuren taiturimaisimpia kappaleita. Polkkien lisäksi Tuuren ohjelmisto koostui voittopuolisesti sottiiseista, valsseista ja masurkoista eli rimpoista, kuten Savossa sanotaan.

Levyllä on mukana yhdeksän soittajaa. Viuluissa ovat Anna Janka-Murros, Terhi Hartikainen ja Seppo Kononen, mandollisissa Kari Auvinen ja Emil Vepsäläinen, hanurissa Maarit Halonen ja Markku Vuori, kitarassa Risto Hartikainen ja bassossa Tapani Konttinen.

Kesän ihanuuden valssi / Antin polkka / Koskenkorvan sottiisi / Valssi Oravainen / Pohjolan sottiisi / Rimppasarja: Viänäs-Ollin rimppa, Antti Oravaisen masurkka, Iloniemen Aapelin masurkka / Naapurin polkka / Männikön jenkka / Soutajan valssi / Satakielen polkka / Posetiivarin valssi / Tuuren sottiisi / Heikki Makkosen jenkka / Kuuselan Annin polkka

Julkaisija: Pohjois-Savon kansanmusiikkiyhdistys ry


Koodi: PKYCD-2
Julkaisuvuosi: 2014
Tuotteen tyyppi: CD
Tuotetta on varastossa

Hinta / Price: 17,00€

Meidät löytää Kaustisen Folk Shopista 9.-15.7. Kansanmusiikkiliiton nettiputiikki on suljettuna Kaustisen Folk Shopin ja sen jälkeisen inventaarion vuoksi 9.7.-1.8. Tilauksia voi laittaa sähköpostilla toimisto@kansanmusiikkiliitto.fi Webshop is closed during Kaustinen Folk Music Festival and afterwork 9.7.-1.8. You can send orders to toimisto@kansanmusiikkiliitto.fi