Sanfilippo Ina & Aho Susan: Cimbal Impressions

Suomen Kansanmusiikkiliitto » Nettiputiikki » Äänitteet » Sanfilippo Ina & Aho Susan: Cimbal Impressions

Valkovenäläistä, suomalaista ja mustalaismusiikkia cimbalilla
(valko-venäläinen vasaradulcimer) ja harmonikalla. Levyllä esiintyvät: Ina Sanfilippo (cimbal), Susan Aho (harmonikka), Fritz Krisse (kontrabasso), Niels Burgmann (piano),  Markojuhani Rautavaara (kitarat ja tuotanto).

Polka  / Waltz / Singing Forest / Bridal Polska / Janka / Gipsy Tunes  / Krijatschok / Mariaheidi's Waltz / Cranes fly to Palesse / Belorussian Dances / I used to play for the King

Julkaisija: Roimamusiikki

Koodi: RMCD 006
Julkaisuvuosi: 2005

Suomen Kansanmusiikkiliiton Putiikki on kiinni Kaustisen myynnin inventaarin ja kesälomien vuoksi 16.7.-1.9.2017. Voit kysellä tuotteita ostettavaksi sähköpostilla: toimisto@kansanmusiikkiliitto.fi. Tarkistelemme viestejä toimistolla ollessamme.