Pieni tiikeri: Lauluja lapsille

Suomen Kansanmusiikkiliitto » Nettiputiikki » Äänitteet » Pieni tiikeri: Lauluja lapsille

Pieni tiikeri -levylautasella tarjoillaan maistiaisia maailman musiikkikulttuureista koteihin, kouluihin ja päiväkoteihin. Levyllä esiintyvät artistit ja esiintyjäryhmät Arnold Chiwalala (Pole Pole ja Arnold Chiwalala Band), Cinta Hermo, Nefes, Pape ja Kasumai, Patalino ja Shava asuvat ja työskentelevät Suomessa. Lisämausteet tähän musiikkikeitokseen heittää Sierra Maestra – suoraan Kuubasta!

Pole pole : Mbio za nini / Patalino: Nha manera / Shava: Hernesoppaa / Nefes: Kus sesleri ovalara yayilir / Pape ja Kasumai: Weng si ngale / Cinra Hermo: Sevillanas de la Serena / Arnold Shiwalal band: Amka / Sierra maestra: Reyes del son / Shava: Pieni tiikeri / Cinta Hermo: Akarillito / Patalino: Son di terra / Nefes: Uyusun da Büyüsün ninni / Pape ja Kasumai: Gaal ga ngi rabi

Julkaisija: Global Music Centre 2013


Koodi: GMC1325
Julkaisuvuosi: 2013
Tuotteen tyyppi: CD
Tuotetta on varastossa

Hinta / Price: 15,00€

Kansanmusiikkiliiton kauppa on Kaustinen Folk Music Festivalilla 8.-14.7. Folk Shopissa. Sen jälkeen toimisto lomailee ja puramme Kaustisen myyntejä sen jälkeen. Voit tilailla tuotteita sähköpostilla toimisto@kansanmusiikkiliitto.fi ja laitamme niitä postiin jos pistäydymme välillä toimistolla. Pyrimme saamaan kaupan auki 15.8. viimeistään.